Wat doen wij

Ea commodo exercitation commodo, proident cillum, do reprehenderit consequat et eu anim voluptate. Ut cupidatat reprehenderit in dolor labore.
Home Home Wat doen wij Wat doen wij Links Links Contact Contact Blog Blog Vrije tijd Vrije tijd Galerie Galerie  Op afbeeldingen en tekst Erik Uiterlinden 2013
Alles wat draait tikt en de tijd aangeeft vindt ik leuk. Dat is ook het mooie van mijn vak. Of het een antiek zak horloge, een friese klok of een modern kwarts horloge is. Er zijn nog steeds prachtige uurwerken, ik maak ze. Vakwerk is helaas een uitstervend begrip, gelukkig heb ik mijn vak in een tijd mogen leren dat het opwind horloge en een opwind wekker nog  dagelijks werden gebruikt.  Hier door kan ik nog de fijne kneepjes van het vak Een prachtig vak.  
Wij repareren bijna alles wat de tijd aangeeft het mag het oude simpele kinderhorloge zijn of dat mooie horloge wat een herinnering is.....aan?  Alles wordt met aandacht en vakmanschap behandeld. Heeft u vragen het liefste per e mail. Stel uw vraag en geef aan hoe u het beste te bereiken bent en ik zoek contact.  
Maar ook voor Goud en Zilver reparaties, Mechanisch graveren, Horlogeglazen slijpen, Waterdichtheid testen ofwel voor elke reparatie waarvoor u naar de Juwelier gaat. We werken voor bedrijven en particulieren Mail: Info@horlogemakers.nl Tel. 0593.541288
meer info  meer info

En het is een echt vak uurwerkmaker. Het valt mij vaak op dat de meeste uurwerken stuk zijn gegaan

door ondeskundig gebruik, verkeerde batterijen, verkeerde olie in klokken en het doe het zelf werk van

die handige kennis. Wij vergeten wel eens dat een uurwerk een machine is welke dag en nacht loopt,

altijd goed op tijd, met bijna geen onderhoud. Stopt het uurwerk dan betekend het onderhoud en

slijtage verwijderen. Zelf olie er bij doen betekend vaak dat het uurwerk weer loopt maar juist de

slijtage gaat verder en verder.

Voor al uw uurwerkreparaties Van Cylinder tot de modernste Kwarts uurwerken
Gediplomeerd Uurwerkmaker
Erik Uiterlinden
Wat doen wij Wat doen wij