Contact

Ea commodo exercitation commodo, proident cillum, do reprehenderit consequat et eu anim voluptate. Ut cupidatat reprehenderit in dolor labore.
Home Home Wat doen wij Wat doen wij Links Links Contact Contact Blog Blog Vrije tijd Vrije tijd Galerie Galerie  Op afbeeldingen en tekst Erik Uiterlinden 2013

Adres gegevens

Holthe 39 9411TN Beilen

t: (0593)541288

Best bereikbaar:

Atelier telefonisch berijkbaar maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur Op maandag, dinsdag en woensdag zit ik hele dagen op het atelier en dus goed bereikbaar We werken uitsluitend via de post, of u kunt op afspraak een paket afgeven.  E Mail: Info@horlogemakers.nl ingeschreven bij kamer van koophandel te Meppel nr. 04036599 Leveringsvoorwaarden: De prijzen worden bepaald door de moeilijkheidsfactor. Prijsopgaven zijn altijd onder voorbehoud. Kosten van gebruikte of  hiervoor benodigde onderdelen worden doorberekend in de prijsopgave of de reparatie. Wij geven 1 jaar garantie op de reparatie ("In Orde") exclusief  onderdelen. Onderdelen worden in de garantie periode tegen kostprijs gezet. Behalve schade die is ontstaan door onoordeelkundig gebruik en alleen op vertoon van de pakbon of  het reparatiezakje. Risico's van het verzenden, verblijf en werk wat wordt uitbesteed aan derden zijn voor de opdrachtgever, die zorg dient te dragen voor een eventuele verzekering van de zending en het verzekeren van het verblijf. Bij zendingen wil ik vooraf op de hoogte gesteld worden, zodat wij weten dat er een zending  moet binnenkomen, of de inhoud bijzonderheden bevatten waar extra aandacht aan gegeven dient te worden. Betaling binnen 14 dagen netto met vermelding van het faktuur- en debiteuren nummer.
Voor al uw uurwerkreparaties Van Cylinder tot de modernste Kwarts uurwerken
Gediplomeerd Uurwerkmaker
Erik Uiterlinden
Contact Contact